GEK OP STRESS MASTERCLASS

‘Leuk zo’n class over stress! Maar daar heb ik toch helemaal geen tijd voor.’ We hebben het met zijn allen steeds drukker en gaan daar alsmaar slechter mee om.

 Vol met herkenbare voorbeelden, geestige anekdotes en humoristische filmpjes maakt Nederlands bekendste stress-sociologe Suzan Kuijsten je stresswijs en geeft ze je een andere kijk op stress. Ze laat zien dat stress niet het probleem maar wat anders…

 De energie spat ervan af. Deze MASTERCLASS maakt je gegarandeerd bewust onbekwaam. Aan het einde loop je met een glimlach weg en wil je maar één ding doen: mouwen opstropen en aan de slag. Want iedereen kan slimmer worden in stress! Deze masterclass is er dan ook eentje die je niet mag missen.

Wie geeft er nu een masterclass stress?

Suzan Kuijsten is een van de meest gerenommeerde stress-sociologen in Nederland, en staat bekend om haar diepgaande kennis van stressmanagement op de werkvloer.

Suzan is een veelgevraagde spreekster, geeft inspirerende stressmasterclasses in binnen- en buitenland. En wordt alom geprezen om haar vernieuwende kijk op stress.

Suzan zat in het bestuur van the International Stress Management Organization (ISMA) met als opdracht het imagoprobleem van stress aan te pakken en is momenteel directeur van The School of Stress.

Daarnaast is Suzan bestsellerauteur van het boek Gek op Stress – maar niet altijd en is regelmatig in de media te vinden van BNR, NPO Radio en NRC tot het Jeugdjournaal en Editie NL.

Stress is haar passie. Ze is nooit uitgeleerd en nooit ‘uit-verwonderd’ over de sublieme oplossingen van ons stress-systeem om alle uitdagingen en bedreigingen in het leven aan te kunnen. Deze veelzijdige stress-sociologe geeft je een andere kijk op stress.

Bekijk hier een impressie van haar werk