Wie we zijn

The School of Stress is een initiatief van stress-sociologe Suzan Kuijsten

Suzan is een van de meest gerenommeerde stress-sociologen in Nederland, en staat bekend om haar diepgaande kennis van stressmanagement op de werkvloer.

Suzan is een veelgevraagde spreekster, geeft inspirerende stressmasterclasses in binnen- en buitenland. En wordt alom geprezen om haar vernieuwende kijk op stress. Met evenementen als: de week vóór de stress, het Stresstival en het NK Stress en haar columns in Wendy Magazine laat Suzan een ander geluid horen.  

Voorheen zat Suzan in het bestuur van the International Stress Management Organization (ISMA) met als opdracht het imagoprobleem van stress aan te pakken. 

Suzan is daarnaast bestsellerauteur van het boek Gek op Stress – maar niet altijd en is regelmatig in de media te vinden van BNR, NPO Radio en NRC tot het Jeugdjournaal en Editie NL. 

Stress is haar passie. Ze is nooit uitgeleerd en nooit ‘uit-verwonderd’ over de sublieme oplossingen van ons stress-systeem om alle uitdagingen en bedreigingen in het leven aan te kunnen. Deze veelzijdige stress-sociologe geeft je een andere kijk op stress.   

Samen met een team van andere stressonderzoekers ontwikkelde Suzan opleidingen, trainingen en een In Company programma. Al deze kennis is nu beschikbaar via The School of Stress.

Bekijk hier een impressie van haar werk. 

 

Video’s & Podcasts ter inspiratie

Suzan op Radio 1

video still uit de Stresstival 2023 aftermovie met Suzan Kuijsten, Lucia Rijker en Ingmar Creutzburg

BNR Wetenschap Vandaag

Wat wij bieden

The School of Stress is dé plek waar je heen gaat wanneer je stressmanagement in je organisatie –en bij jezelf– wilt verbeteren. Het is een instituut waar we actuele en relevante kennis op gebied van slim stressmanagement verzamelen en delen.

The School of Stress is er voor professionals uit alle sectoren. We bieden een inspirerend programma vol zakelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen die boeien en uitdagen.

Bekijk ons lesaanbod