Wie we zijn

The School of Stress is een initiatief van stress–sociologe Suzan Kuijsten.

Zij is één van de meest gevraagde experts in stressmanagement en leiderschap. Haar expertise: stress op de werkvloer. Met haar verfrissende kijk op stress, laat Suzan een ander geluid horen. Ze helpt je niet van de stress af maar je juist aan de stress, op een gezonde manier.

Suzan is columniste voor diverse media, veelgevraagd keynote speaker in het bedrijfsleven en gastdocent voor Hogescholen en Universiteiten. Ze schreef de bestseller “Gek op Stress, maar niet altijd”, creëert spraakmakende events zoals het Stresstival, het NK Stress en de ‘Week vóór de stress’, is regelmatig in de pers te vinden en zat in het bestuur van de International Stress Management Association.

Stress is haar passie. Suzan raakt nooit uitgeleerd of uitverwonderd over de sublieme wijze waarop ons lichaam voor ons werkt.

Samen met een team van andere stressonderzoekers ontwikkelde Suzan opleidingen, dagtrainingen en een In Company programma.

 

Al deze kennis is nu beschikbaar via The School of Stress.

Wat wij bieden

The School of Stress is dé plek waar je heen gaat wanneer je stressmanagement in je organisatie –en bij jezelf– wilt verbeteren. Het is een instituut waar we actuele en relevante kennis op gebied van slim stressmanagement verzamelen en delen.

The School of Stress is er voor professionals uit alle sectoren. We bieden een inspirerend programma vol zakelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen die boeien en uitdagen.

Bekijk ons lesaanbod

 

Video’s ter inspiratie

Suzan op Radio 1

video still uit de Stresstival 2023 aftermovie met Suzan Kuijsten, Lucia Rijker en Ingmar Creutzburg