Master in stress

Opleiding of training gevolgd bij The School of Stress? Dan ben jij officieel een Master in Stress! Speciaal voor jou is er het Masters-netwerk om je kennis up-to-date te houden, geïnspireerd te raken én andere Masters te ontmoeten. Het lidmaatschap voor het Master in Stress-netwerk is het eerste half jaar (na het voltooien van je training bij The School of Stress) gratis, opdat jij er alles uit kan halen!

Blijf
up-to-date

Gedragsverandering kost tijd en energie

Inschrijven nieuwsbrief

Valt niet terug in het 'normaal' Wat wij bieden

Wij weten maar al te goed hoe het kan gaan: je doet een opleiding of training en ben superenthousiast op de terugweg. Eenmaal thuis en op de werkvloer verval je echter snel terug in het ‘normaal’. Gedragsverandering kost tijd en energie.

Als nieuwbakken Master in Stress laten we jou gelukkig niet los. Met je certificaat op zak helpen wij je het eerste half jaar kosteloos verder met je persoonlijke en professionele ontwikkeling door een lidmaatschap van ons netwerk. Hierdoor blijf je up-to-date en krijg je je stressmanagement steeds beter in de vingers. In het Masters of Stress-netwerk vind je inspiratie, verdieping en handige tools, maar ook bijvoorbeeld intervisie- en inspiratie-avonden.

Graduates dragen ook bij Your turn

Als Master of Stress kun je ook The School of Stress en het netwerk verder helpen. Zo zorgen we samen dat iedereen slimmer in stress wordt. Deel bijvoorbeeld je best practices (of juist je worst practices) met de andere deelnemers, of breng een vraag in (intervisie), zodat iedereen kan leren. Laat anderen meedenken en deel samen de ervaringen tijdens speciale intervisiebijeenkomsten.

A Social Network

Volg ons op social media, meld je aan voor de LinkedIn groep met andere Masters in Stress en ontdek wat het netwerk jou brengt!